zaterdag 2 april 2011

Een echte hoogvlieger!



Vandaag waren we door Stichting Hoogvliegers uitgenodigd voor een geweldig dagje uit. Even spannend dus in verband met Megan's opname in het ziekenhuis door de koorts. Gelukkig was deze gezakt en mocht ze met tijdelijk ontslag even weg.

Magda had al twee dagen in het ziekenhuis overnacht met Megan en nu was het dus mijn beurt. Megan en ik stonden om 8:00 (ok, het werd 8:15) klaar om te vertrekken. Magda was uit Almere komen rijden om ons op te halen.

Om 9:00 waren we op vliegveld Lelystad om in te checken. De vlucht ging om 10:30. Naast de piloot mochten er drie mensen mee: Megan, Melanie en Magda. Michael en Michel bleven beneden. Omdat Megan deze dag de hoogvlieger was, mocht ze zelfs zelf het vliegtuig even besturen. Op de foto hierboven taxiën ze naar de baan om op te stijgen.

We hebben een heerlijke dag gehad, wederom met heel veel dank aan alle vrijwilligers. Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen zich inzetten voor zieke kinderen. Ook super dat de dokters het toelieten om er even tussen uit te gaan. Ook de verpleging heeft geweldig meegewerkt door heel flexibel te zijn met het toedienen van de antibiotica.

1 opmerking:

  1. Geweldig wat er allemaal voor de kinderen georganiseerd wordt binnen het ziekenhuis maar ook daar buiten,zodat de kinderen het naar de zin hebben en hun narigheid even kunnen vergeten, Doktoren verplegend personeel en vrijwilligers echt heel veel respect hier voor.
    Opa en Oma van Megan.

    BeantwoordenVerwijderen