zondag 24 april 2011

Zwemmen!!!

Vandaag gingen we naar "De Krim". Mijn broer en schoonzus wonen daar (soms nog met kids die al eigen stekken hebben). In ieder geval, iedereen was er om de verjaardagen van Gea en Steffan te vieren. En wij natuurlijk ook!

Hoewel dit natuurlijk al hartstikke leuk was voor de kids, was het ook nog eens geweldig weer. C.a. 27 graden. En dat betekende maar één ding: ZWEMMEN! In het privé zwembad dat achter het huis ligt.

Voor alle kinderen leuk maar voor Megan helemaal aangezien zij sinds een jaar niet meer had gezwommen. In de eerste plaats doordat ze een Broviac had, die is nu dus vervangen door een PAC. Daarnaast zijn zwembaden vaak een bron van schimmels, virussen en bacteriën. Vooral die eerste is risicovol voor Megan. Maar in een privé zwembad valt dat heel erg mee.

We hebben dus een superdag gehad.

Tot de avond... Toen Megan weer 39 graden koorts kreeg. We waren al bang dat ze een leuke dag weer moest gaan bekopen. Gelukkig zakte de koorts gedurende de nacht en was ze de volgende dag weer helemaal OK! Gelukkig maar.

3 opmerkingen:

  1. Hoi allemaal
    Ik volg jullie blog al een tijdje megan zat bij mijn dochters op school maar lees geen nieuws meer!
    Hopelijk is dat goed nieuws!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve allemaal,
    Samen met jullie waren we deze zomer in Villa Pardoes.
    Langs deze weg wil ik eens horen hoe het met jullie gaat, en jullie een mooi 2012 toewensen waarin de rest van de behandeling volgens plan verloopt...
    We denken nog vaak aan jullie. Nathan's behandeling is inmiddels afgerond en de afsluitende onderzoeken waren goed!
    We wensen jullie nog fijne feestdagen!
    Marsha, mama van Nathan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kwam toevallig op de blog terecht: wens jullie heel veel sterkte en positivisme toe!

    BeantwoordenVerwijderen