zondag 3 april 2011

De volgende dag

Megan en Magda hebben een vreselijke nacht gehad met monitoren die in de stress raakten en veel controles. De labwaarden van de bloedafname eerder waren binnen en het bleek dat Megan's HB was gedaal van 7.3 naar 5,1 binnen 24 uur. Dat is heel veel en daardoor moest ze 's nachts nog een bloedtransfusie krijgen.

De artsen denken dat het een toevalstreffer is geweest. De koorts, het hoesten en een zwak slijmvlies wat ervoor gezorgd heeft dat er een ader is gesprongen.

We houden haar goed in de gaten en de monitoren blijven ook nog even. Verder wordt haar ontlasting nog gecontroleerd op bacteriƫn die maagzweren kunnen veroorzaken.

Tot op heden is de situatie gelukkig stabiel hoewel haar bloeddruk (107) voor haar doen wat hoog is en de temperatuur ook (37,8).

3 opmerkingen:

  1. Dag Megan,

    dat was schrikken meisje! Goed om te lezen dat nu weer even alles redelijk in evenwicht is - ik zal heel hard voor je duimen dat dit snel weer achter de rug is.
    Hou je haaks en de groetjes aan allemaal.

    Pien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve schat,
    Wat een schrik was het toen opa en oma hoorden dat jij een bloeding had gehad.Gisteren hebben we jullie bezocht.Heel blij waren wij nadat oma jou onder je dekbed had weg gekieteld,en jij verschillende kaartjes van iedereen van mama kreeg, en een Opkikkertje :-)(jij weet wat dat is :-) ) van Opa en Oma had gekregen, wij naar het Speel Paradijs konden en jij en Melanie een mooie Paashaas hebben gemaakt. Miky was heel lief met het treintje aan het spelen. Oma had haar honnepon :-) en opa had zijn nachthemd ;-) niet nodig om over te blijven omdat het zo goed met jou ging waar wij heel heel erg blij mee waren. Dikke kus van Oma en Opa.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hieperdepieperdepiep, 5 heel blije mensen in een auto die Oma en Opa bellen, we zijn op weg naar huis. Een Oma en Opa dol gelukkig met dit bericht :-) :-) :-)
    Heel veel liefs en kusjes voor jullie van Opa en Oma.

    BeantwoordenVerwijderen